Jinge – den enögde kommunisten i Haninge…

Jinge aka Jan-Inge Flücht…

Jinge eller Jan-Inge Flücht som han egentligen heter har en ”blogg”. En ”blogg” som är en storartad symbol för vänstern i Sverige. En ”blogg” där ALLA argument som krossar vänsterns åsikter, ideologier och värderingar inte får synas.

Jinges åsiktsfascism artar sig så att han aldrig publicerar kommentarer som innehåller andra åsikter än hans egna, som innehåller argument som krossar hans egna, som påvisar att hans trångsynta syn på världen är en osund syn på världen. Jinge raderar detta urskiljningslöst.

Marita Ulvskogs igenkorkade intellekt är rena rama barnleken jämför med den mentala kinesiska mur som Jinge representerar.

Han säger att dessa inlägg inte har rättighet att finnas på hans ”blogg”. Behöver jag säga att denna sk. ”blogg” lockar till sig andra 3%-kommunister som en färsk hög med kobajs lockar till sig spyflugor..?

Jinge är en bitter och enögd 40-talist som också agerar moralpolis och polisanmäler borgerliga politiker för skitsaker. Men som vanligt när vi har med kommunister att göra så är moral något som alla andra ska ha utom de själva…Jinge har nämligen själv 5 st betalningsanmärkningar på totalt 58.568 SEK!!! När ska du polisanmäla dig själv, Jinge?

Om ni vill träffa Jinge och diskutera politik live så häng en stund på Vallas Grill i Haninge där han ofta kan ses stå och sprida fördomar om det mesta som inte passerat hans trångsynta kommunistiska nålsöga – samtidigt som han tuggar på en dubbel tunnbrödsrulle med räksallad…

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: