Gröning – en arg SSU:are

Sverige – ett privat område om sossen Gröning får bestämma…

Lotta Gröning vill att Sverige ska gå ur EU. Hon blottar med denna önskan sin totala okunskap i ämnet. Att kräva ett utträde ur EU är inte bara banalt och barnsligt. Det är på gränsen till enfaldigt.

Sverige har en självklar plats i den europeiska gemenskapen. De behöver oss. Vi behöver dem. Men Lotta Gröning vill att vi ska stå utanför och titta på. Lotta Gröning vill vi stänger gränserna och sätta upp en Privat Områdes-skylt vid vår lilla ankdamm. Lotta Gröning tror troligen att vi i Sverige på detta sätt ska rädda världen från klimathot och undergång genom att skapa ett grönt socialistiskt folkhem. Så naivt att man smäller av!

Lotta Gröning känns lika trovärdig som en arg 12-årig SSU:are…Som är på fyllan…

Visst kan vi ha ett EU-kritiskt parti men att kräva ett utträde är nog det mest korkade man kan önska sig. För både Sverige, Europa och världen.

Källa: http://www.aftonbladet.se/debatt/lottagroning/article2108552.ab

http://www.bloggportalen.se

Annonser

Ett svar to “Gröning – en arg SSU:are”

  1. Bengt Bayard Says:

    Att Lotta G. är EU-kritisk vet jag, att hon vill ta Sverige ut ur EU har jag inte hört. Om du läst på så borde du veta att Junilistan INTE vill att Sverige skall lämna EU! Junilistan är positiva till EU-medlemskapet i sig men vill att EU lever upp till sin egen grundprincip om den s.k. ”närhetsprincipen”. D.v.s. alla beslut skall tas på ”lägsta möjliga nivå” vilket rimligen inte är i Bryssel för alla dessa detlajfrågor. Junilistan vill ha ett EU som ägnar sig åt 4-5 grundfrågor men som i övrigt låter medlemsstaterna ta ansvar för de nära frågorna. Junilistan vill också att EU-frågor skall debatteras i ”den Svenska ankdammen”, något som de s.k. etablerade partierna nogsamt undviker. Varför? Varför tål inte EU att diskuteras? Varför förs ingen debatt om den nya konstitution som nu håller på att manglas igenom över huvudet på Europas folk? Om den nu är så nödvändig och förträfflig, varför tål den inte en debatt och en konsekvensanalys? Var är ”hunden begraven”? Kan det vara i Bryssel?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: