Svenska folket behöver en spark i arslet!


Invandrarnas första kontakt med Sverige – en svartmålande bitter sosse

Det är verkligen skrämmande att det är en svartmålande sovmorgons-sosse som Monica Tanner Krantz som är det första våra invandrare möter i Sverige. Jösses! Det var länge sedan jag läste så mycket grundlöst gnäll på så få ord. Om hon hade rätt någonstans skulle jag inte skriva denna artikel men Monica Tanner Krantz har fel. Fullkomligt fel.

För inte nog med att vi svenskar är lata. Vi är mesiga också. Vi har ingen tåga och ger hellre upp än kämpar på. Och när vi gett upp så förväntar vi oss att de tusenlappar vi betalat i skatt ska räcka till att försörja oss så som om vi jobbade heltid. Vi svenskar är sjuka också. Sjukast i EU. Vi sjukskriver oss för ett nageltrång i 3 veckor. Och förväntar oss att de tusenlappar vi betalat i skatt ska försörja oss som om vi jobbade heltid under hela sjuktiden. Om vi blir arbetslösa likaså. Vi tror att de 5000-6000 kronor vi betalat i skatt ska ge oss 18000:-/månaden i minst 2 år då vi söker ett passande jobb som vi söker en gång i veckan genom att skicka ett mejl med CV:n och hoppas att arbetsgivaren inte upptäcker potential i dig. Helst skulle vi gå i pension vid 53 års ålder och flytta till Spanien och suga det sista blodsdropparna ur Sverige innan vi drar på oss träfracken för gott…Detta är inga fördomar. Detta är inget förakt. Det är sanningen om svenska folket. Att ett gäng sossar med Monica Tanner Krantz i fronten försöker applicera egenskaper som skulle visa på motsatsen är bara fånigt.

Svenska folket är i stort behov av en rejäl spark i arslet! Så enkelt är det.

Att Monica Tanner Krantz’ kamrater i det populistiska socialdemokratiska partiet aldrig utdelat den under sina 75 år vid makten förvånar väl ingen? Socialdemokrater har lika mycket cohonas som en kastrerad laboratorieråtta. De smörar hellre på med sina teorier om “värderingar”, “medmänsklighet” och “rättvisa” fast vi har facit på att varje gång de sitter vid makten så skapar de i praktiken motsatsen. Sorgliga dagdrömmare kan man beskriva de flesta sossar. Monica Tanner Krantz är en av dem.

Regeringen Reinfeldt däremot tar de tuffa men nödvändiga besluten. De beslut som kommer leda till att välfärden stärks. De beslut som gör att våra barn också kan få utbildning, jobb och pension en dag i framtiden. Vi har mycket att tacka den tuffa alliansen för. Den dagen svenska folket fattar det så kanske det redan är för sent. Då kanske det redan sitter med en statsminister som alltid saknat cohonas…Av alla sorter…Källa: http://www.aftonbladet.se/debatt/article2141835.ab
 
http://www.bloggportalen.se 

 

Annonser

3 svar to “Svenska folket behöver en spark i arslet!”

 1. Monica Tanner Krantz Says:

  Ditt svar på mitt inlägg inspirerar inte till vidare debatt. Det är säkert svårt eller rent av obegripligt för dig att förstå, men: jag har aldrig tidigare röstat på vare sig socialdemokraterna eller vänsterpartiet!
  Med vänlig hälsning
  Monica Tanner Krantz

 2. kuuuuuuk Says:

  knulla!

 3. Ole Dolyckan Says:

  Hon är bitter som en sosse. Småsint som en sosse. Gnällig som en sosse. Svartmålande som en sosse. Men hon säger sig inte vara sosse…Hmmm…Detta finner jag – som Monica Tanner Krantz själv siade om – fullkomligt obegripligt.

  Så vilket parti har då vunnit Monica Tanner Krantz gunst?

  Ja, jag har ingen aning. Jag sitter här och ser ut som en fågelholk…eller som en sosse som fått uppmaningen att uppvisa ett papper, ett bevis på hur världens högsta skatter leder till världens bästa välfärd..:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: