Gröning värnar maktmissbruk och mygelBo Bylunds gamla husse – också ett helgon i Grönings ögon?

Inom den socialdemokratiska kulturen förvandlas alla deras fula fiskar till helgon och hjältar när de avgår, får sparken eller avslöjas som lögnare, myglare och fifflare.

Nu har Lotta Gröning förvandlat siffer-fifflaren och arbetslöshetsmyglaren Bo Bylund till hjälte och till arbetsmarknadsminister i hennes önskedröm-regering efter valet 2010!!!

Man vet inte om man ska skratta eller gråta?

Bo Bylund var en knähund till ordförande Persson som friserade arbetslösheten på kommando. Han representerar en av de värsta formerna av maktmissbruk; att försöka skönmåla verkligheten för folket – enbart för att socialdemokraterna skulle få behålla regeringsmakten!!!

Men det hindrar inte den dåliga förloraren och tillika socialdemokraten Lotta Gröning att önska sig att detta mygleri och maktmissbruk ska återvända som regeringsmakt i Sverige.

Lotta Gröning är verkligen en sorglig figur. Men glädjande nog tycks det nu bli färre och färre människor som delar Lotta Gröning politiska inställning. Antingen dör de av hög ålder eller så drabbas de av politisk insikt på gamla dar.

En politisk insikt om att de självgoda och uppblåsta socialdemokraterna aldrig erkänner sina fel och misstag. Att socialdemokraterna aldrig tar ansvar för effekterna av sin politik. Att socialdemokraternas politik är kortsiktig, populistisk och destruktiv och står som skyldig till både den djupa ekonomiska krisen på 1990-talet och det gigantiska utanförskapet på 2000-talet.

Detta vet även Lotta Gröning men hon fortsätter att skönmåla socialdemokrater för folket – enbart för att socialdemokraterna ska återfå regeringsmakten!!!

http://www.aftonbladet.se/debatt/lottagroning/article2193933.ab

http://www.bloggportalen.se

Annonser

Ett svar to “Gröning värnar maktmissbruk och mygel”

  1. Callisto Says:

    Klockren text, och den bästa bilden på Persson som tagits. Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: