Världens högsta skatter gav motsatt effekt!

Sosselogik: höj skatten igen även om världens högsta skatter bara gav motsatt effekt.

Jag vill att de som förespråkar höjd skatt uppvisar bevis på att höjd skatt direkt leder till bättre välfärd.

Men det kan de inte – eftersom det är en lögn.

Att GP beställer en sådan undersökning visar att vissa socialdemokratiska tidningar inte har mycket till IQ på redaktionerna. De försöker även få det till att det är ”Sveriges befolkning” som vill detta. Det är en makaber propaganda som GP kräker ur sig och som bara den mest insnöade skara med sossar och kommunister lyckas lapa i sig och svälja.

12 år med världens högsta skatter och socialdemokrater och kommunister vid regeringsmakten ledde ju till att vård, skola och omsorg försämrades! Skulle de höja världens högsta skatter ännu mer och fått sitta kvar och småfisa i stolarna på Rosenbad i fyra år till??? Vore det ett framgångsrecept?

Nä, sänk skatten! Då får vi vad som kallas dynamiska effekter som finansierar vår välfärd på ett sunt ekonomiskt sätt genom höjd sysselsättning och större skatteintäkter från att fler människor kommer i arbete och kan leva gott på det!

Socialism och kommunism är misslyckade ideologiska experiment och utopier. I slutet av 1980-talet startade socialdemokraterna den djupaste ekonomiska krisen i vår lands historia. Detta skyllde S ifrån sig på Regeringen Bildt.

Carl Bildt vände krisen och valutaspekulanter räddade Sverige från att bli ett u-land – detta tog sig Göran Persson åt sig äran för – samtidigt som han med världens högsta skatter sänkte vård, skola och omsorg i botten samt sparkade ut 1,5 miljon människor i bidragsberoende och utanförskap.

För denna fruktansvärda respektlöshet, dumhet och skapande av mänsklig misär och underklass har socialdemokraterna inte uppvisat ett uns av ånger inför. De har tvärtemot varit stolta och självbelåtna över sin – som de kallar det – ”Alla ska med-politik”.

Nu kommer istället regeringen Reinfeldt med lösningarna! De hjälper människor hjälpa sig själva med Nystartjobb inom den offentliga sektorn, stora förbättringar av skolan och omsorgen sköts briljant av Göran Hägglund – samtidigt som de sänker skatterna!!!

Världens högsta skatter räckte inte till för socialdemokraterna att förbättra kvalititén på sjukvård, skola och omsorg. Detta har vi bevis på. Detta har vi tydliga siffror och facit på. Vi har alltså bevis på att socialdemokratiska utopier bara är politiska fantasier.

När folk förstår detta så kommer de även förstå vad riktig solidaritet och medmänsklighet är…

Tips till er som ev. lider av er sosse-logik: När märker att det du gör inte har någon eller motsatt effekt – gör något nytt.

http://www.riktigsolidaritet.nu/

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=913&a=412856

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=758838

http://www.bloggportalen.se

http://www.twingly.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: