Mona Sahlin – Tjuven från Nacka

Kan vi ha en statsminister som bevisligen har noll koll, saknar moraliska betänkligheter och respekt för våra skattepengar?

Kan vi verkligen lämna över vårt land i händerna på en person som inte verkar ha några som helst moraliska betänkligheter? Hon har minne som en guldfisk, är slarvig som en 6-åring, hennes brist på moral och respekt för våra skattepengar bör även få den mest luttrade och insnöade gråsosse att höja på ögonbrynen.

– Mona Sahlin glömde hemligstämplade dokument på krogen!

– Mona Sahlin glömde överlämna 40.000 namnunderskrifter vid sitt besök i Kina!

– Mona Sahlin glömde betala tv-licensen!

– Mona Sahlin glömde betala fordonsskatt men fortsatte ändå få p-böter på den avställda bilen!

– Mona Sahlin har totalt fått 98 p-böter. 32 av dem har gått till kronofogden!

– Mona Sahlin har betalat dagmamma och städare med svarta pengar. Troligtvis med våra skattepengar från ett av hennes ”förskott”!

– Mona Sahlin gjorde även inköp av mat, cigaretter, hyrde bilar och köpte privata resor med statens kort. Med tusentals kronor av våra skattepengar!!!

– Mona Sahlin flög med hela familjen till Mauritius. Kostnaden för att ha med en assistent och två livvakter på flyget och det femstjärniga lyxhotellet stod vi skattebetalare för.

Utan några samvetskval tyckte alltså Mona Sahlin att våra skattepengar – de skattepengar som S säger sig vilja driva in allt hårdare för använda till sin misslyckade svenska modell – passade utmärkt som betalningsmedel för hennes privata utgifter!

Hennes egoism och äregirighet har drivit henne att stanna inom socialdemokraterna. Plirande i skuggan. Beräknande. Och visst gillar vi alla en ”fighter” som gör misstag och kommer tillbaka men frågan är varför vi ska förlåta Mona Sahlin när andra får avgå och försvinna från politiken för gott – för en bråkdel av Mona Sahlins syndaregister?

Men kanske är socialdemokraterna ändå värda att återigen äntra regeringsmakten i Sverige med Mona Sahlin som statsminister? De har ju trots allt förvandlat Mona Sahlins liv av fullkomligt moraliskt förfall till ”ett slarvigt inköp av en Toblerone med statens kort…”. Och om man kan manipulera halva befolkningen så lätt att tro på detta så är man kanske värdig att ha makten i Sverige ändå?

Vad säger du, Svensson? Skulle du våga köpa en begagnad bil av Mona Sahlin? Eller än värre – låta henne låna din?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: