Inget nytt från bidragspartiet!

Den verklighet socialdemokraterna skapade men aldrig någonsin tagit ansvar för, visat ånger inför eller överhuvudtaget sett…

Regeringen Reinfeldt har en jobbpolitik och socialdemokraterna har en arbetslöshetspolitik. Detta fakta kvarstår efter att Luciano Astodillo och Tomas Östros gnuggat sina geniknölar.

Det är ändå trevligt att S börjar prata om vad de vill med sin politik. Skillnaden mellan höger och vänster blir så tydliga då. Och när socialdemokraterna levererar sådana här dåligt genomtänkta förslag så kommer opinionen fly från dem som skållade råttor…:-)

Detta är vad socialdemokraterna vill:

– Ge starta-eget-bidrag till personer som har jobb så att de kan få lön, bidrag och egna uttag ur företaget. Rättvisa direkt från S högkvarter. Kostnad xx miljarder kronor. Notan skickar de till Sveriges arbetare och företagare.

– Starta en byggfrenesi i förorten för att kompensera för deras segregerande integrationspolitik som skapat ultra-våldsamma getton i Sverige. Kostnad: minst 15 miljarder kronor. Notan skickar de till Sveriges arbetare och företagare.

– Införa a-kassa för höginkomsttagare vilket bevisligen höjer arbetslösheten. Kostnad: xx miljarder. Notan skickar de till Sveriges arbetare och företagare.

– Återinföra fastighetsskatten så att folk ruineras bara för att de vill äga sitt hem.

– Återinföra förmögenhetsskatten så att färre företag startas.

– Höja pensionerna för 40-talisterna genom att beskatta arbete. Kostnad: xx miljarder. Notan skickar de till Sveriges arbetare och företagare.

Visst är det intressant att S tycker så mycket om att sprida bidragspengar omkring sig – speciellt när det inte är deras egna pengar…?

Kan det verkligen vara möjligt att socialdemokraterna på allvar tror att deras misslyckade politik duger att gå till val på igen? Nä, så korkade kan inte ens sossar vara!

Nä, jag tror ta mig f-n att socialdemokraterna helt enkelt kastade in handduken för valet 2010 idag den 14 april 2008…:-)

http://www.twingly.se

http://www.bloggportalen.se

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=760795

Annonser

Ett svar to “Inget nytt från bidragspartiet!”

  1. Larre Says:

    här kommer en passande hemsida till detta inlägg.
    http://www.bidragspartiet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: