Dagens idioter

Ulla Andersson – vänsterpartist…

”Ulla Andersson (v) angriper regeringen för att prioritera lägre skatter före välfärden mot svenska folkets vilja.” – Utdrag från SVT-Text

Och ”folkets vilja” är den genomkorkade opinionsundersökning som oppositionen beställde lagom till vårpropositionen – där man drog likhetstecken mellan hög skatt och välfärd. När vi vet att världens högsta skatter t.o.m. gjorde att sossarna försämrade Sveriges välfärd. 1000 göteborgare blir ”folkets vilja” i Ulla Anderssons ögon.

Ulla, du är dagens första idiot.

Thomas Östros (s) är dagens andra klart lysande idiot som anklagar regeringen för att inte satsa på sysselsättningen i budgeten, att regeringen misslyckats att utnyttja högkonjunkturen och att budgeten är oansvarig. (!!!)

Märk väl att detta uttalande kommer från en person som satt i den förra regeringen som i desperation satsade mer än någonsin på AMS-åtgärder för att de inte kunde öka sysselsättningen eller minska arbetslösheten. De kunde bara friserade siffrorna…Mitt i en mångårig global högkonjunktur!!!

Regeringen åtgärder har redan minskat arbetslösheten med 3% på 2 år. Ökat sysselsättningen mer än S lyckats med på de senaste 30 åren. 1/3-del av alla nya jobb är tack vare regringens reformer. Nu tar även regeringen nya krafttag och sänker skatterna ännu mer och inför Nystartsjobb i offentliga sektorn och satsar på forskning.

Är det ett misslyckande, Thomas Östros???

Att denna sossen har mage att stå och kritisera när de själva varit komplett värdelösa på att öka sysselsättning och sänka arbetslöshet!!! Sossar är så j-vla fräcka att man mår illa.

UPPDATERAT: Regeringen får oväntat stöd av många gamla sossar. KGB säger bland annat så här: ”Oppositionen avfärdar vårbudgeten som tom på kraftfulla åtgärder när arbetslösheten ökar. Men det är inte riktigt sant. Sänkta inkomstskatter är ett traditionellt sätt att stimulera ekonominnär konjunkturen försvagas.”

Och när t.o.m. gamla betongsossar som KG Bergström tycker att Östros är en gammal gnällkärring…Ja då är man verkligen en gammal gnällkärring…Vill svenska folket ha en gammal gnällkärring till nästa finansminister och en riktig gnällkärring till statsminister? Skärp er nu för f-n…:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: