Jinge – åsiktsfascisten…

Ska Jinge lägga upp mitt inlägg..?

Jag har precis gjort ett inlägg på Jinges sk. ”blogg” i detta inlägg:

http://jinge.se/index.php/allmant/folster-wallen-och-kokkenmoddingen.htm

Eftersom jag har erfarenhet att Jinge är en åsiktsfascist så jag räknar inte med att mitt inlägg kommer publiceras därför lägger jag n det här på min egen blogg istället…

=======

Vem försöker du lura Jinge? Det finns ju överväldigande bevis på att marknadsekonomi är räddningen för vår värld på alla sätt och vis:

http://www.youtube.com/watch?v=hVimVzgtD6w

Ni som håller till vänster borde inse att ni misslyckats. Att er ideologi är fel ideologi. Att ert sätt att tänka är fel sätt att tänka.

Vi har ju siffror och statistiken som bevisar att ni har fel…Eller är du apan som väljer elstöten framför bananen, Jinge..?

=======

http://www.aftonbladet.se/debatt/article2485747.ab

http://www.bloggportalen.se

http://www.twingly.se

Annonser

2 svar to “Jinge – åsiktsfascisten…”

  1. Martin Öhman Says:

    Jag vill försöka hålla detta sakligt. Att anse att ”vårt” sätt att tänka är fel sätt att tänka, är att tänka fel på många sätt. Först och främst måste du utgå från att ”vänstern” är en homogen grupp där alla tänker exakt likadant, vilken självfallet inte är sant. Det är den enkla biten… Den andra biten är. Du säger att det finns överväldigande bevis för att marknadsekonomi (kapitalism) är räddningen för vår värld på alla sätt och vis. Räddningen från vad? I och med att hela världen är kapitalistisk, så menar du alltså att kapitalismen ska rädda världen i från, just, kapitalismen. Tro mig, jag har ofta den här diskussionen med medlemmar av min familj. Vad man måste inse är att det i samhället, globalt sett, inte existerar någon annan struktur än den kapitalistiska strukturen, med några få rent lokala undantag (Chiapas mfl…). Man skulle kunna exkludera Nord Korea, som snarare fungerar som en enorm sekt en ett land, men du fattar vad jag menar… Det troliga är att varken ”ren” socialism (och det min vän är långt ifrån kommunism) och ”ren” kapitalism (dvs den totalt fria marknaden) inte fungerar om inte hela världen rättar sig efter någon av dessa extremer. De två alternativen vi har i världen idag är höger och/eller vänsterkapitalism. Och i dagens samhälle är högerkapitalism ekonomiskt sett mest effektiv, medan en slags korsbefruktning av de båda, på ett humant plan, verkar vara det bästa alternativet. Tack för mig!

  2. Niklas Johansson Says:

    Det har du så rätt i. Det som slår en på jinges blogg är ju att alla verkar vara eniga med honom vilket ju sällan är fallet, speciellt med så kontroversiella uttalanden som han gör. När man försöker posta ett inlägg som bara är lite jinge-kritiskt så förstår man varför. Dessa raderas illa kvickt i sann kommunist anda. Imponerande jinge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: