Bra sagt, Linder…

P J Anders Linder, SvD.

Saxat ur SvD:

”Det valstrategiskt viktiga ligger i de tydliggörande frågorna: Tänker ni återställa inkomstskatten och ta tusenlappen tillbaka? Tänker ni åter­införa fastighetsskatten? Tänker ni sätta stopp för de nya betygen? Gillar ni inte Reinfeldt något vidare? OK, men vad tycker ni då om Sahlin?”

Det är verkligen dags att ställa socialdemokraterna till svars för alla problemen som de lämnade efter sig och tvinga fram svar var de står politiskt och vill göra.

Tål oppositionen samma granskning de utsatt regeringen för under 2 år? Knappast. Skulle tro att oppositionen faller ihop i fosterställning, pulvriseras och sprids som sand i vinden vid första bästa granskning av media.

Vem ska göra det först? Aftonbladet? SvD? Eller kanske ny-proletära Expressen?
Spänningen stiger…

Annonser

2 svar to “Bra sagt, Linder…”

  1. Frida Says:

    Ännu en borgare bracka som lever på distanskurs i livet med röven full av pengar.Du är välkommen till slummen där jag bor på studiebesök för att ta del av svenskar och invandrares syn på er mer än lovligt sjuka politik.Men det är väl ingen risk din lilla fegis.

  2. Ole Dolyckan Says:

    Hej Frida! Det är socialdemokraternas misslyckade integrationspolitik som skapat den slum du säger att du lever i. Speciellt i Malmö så har sossarnas fått härja fritt alltför länge. Men jag antar att du inte förstår detta…Du ser ju inte att socialism är sadism förklädd till humanism…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: