Anti-FRA = Monas homosexuella lakejer

Nedan följer en uppräkning av de personer som är mest aktiva och mest hatiska motståndare till FRA-lagen och regeringen. De finns ett dolt band mellan dem som kretsar kring en och samma person – Mona Sahlin…

 • Oscar Swartz – en av grundarna av QX och IT-företaget Bahnhof samt rabiat prisbelönad FRA-motståndare.
 • Björn Pedersen – grundare av Centerupproret (mot FRA) och tillhörande homoeliten* på QX.
 • Richard Slätt – journalist på Strix television och hatisk FRA-motståndare samt kompis med Swartz och Rick Falkvinge
 • Anders Pihlblad – känd homosexuell TV4-profil som lurade Ulrika Schenström att dricka alkohol och bli papparazzi-fotgraferad då hon hade jour. Minglar mer än gärna många nämnda på QX.se och Qx-galan.
 • Rick Falkvinge – Ordförande för Piratpartiet, ökänd FRA-motståndare, fildelarförespråkare som JO-anmälde Polisen när Bahnhofs (Oscar Swartz’) servrar som huserade Pirate Bay-material beslagtogs…Falkvinge brukar även regelbundet synas på QX-galan där han minglar med samtliga ovanstående personer…
 • Mona Sahlin – Spindeln i nätet och den krönte homodrottningen hos dessa militanta QX-lobbyister. Anses av många aggressiva homosexuella som deras ledare. Cirkeln sluts. Bakom det starkaste FRA-motståndet i Sverige står Mona Sahlins extremistiska och elitistiska homosexuella nätverk på QX.

FRA-motståndet är alltså samma lobbyistverksamhet som har sin grund i QX – ett nätverk för homosexuella…Och dess tentaklerna når långt in i maktens boningar…Och kretsar kring en och samma person – socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin…

Är det därför som Aftonbladet Forum vägrar publicera detta inlägg???

Och vilka är det som mordhotat den homosexuelle riksdagsledamoten Frederick Federley? Den skyldige återfinns med all säkerhet i Mona Sahlins homosexuella nätverk…

Allas vår riksbutch Anna Sjödin har även en koppling till denna hjärntrust. Hur denna koppling ser ut får framtiden utvisa…

*= Homoeliten på QX anser att heterosexuella människor är mindre värda än homosexuella.

PS. Jag är lika mycket homofob som Jonas Gardell så back-off! DS.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=802909

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1444077.svd

http://aftonbladet.se/nyheter/article2864922.ab

http://www.politikerbloggen.se/2008/07/09/10229/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1444079.svd

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=802742

http://www.bloggportalen.se

http://www.twingly.se

Annonser

28 svar to “Anti-FRA = Monas homosexuella lakejer”

 1. Kristen moderat Says:

  Vilket schwammel.
  FRA-motståndet är oerhört mycket bredare och djupare än du antyder.

 2. Ole Dolyckan Says:

  Inte särskilt. Fem av de sex personerna jag nämner är fem av de mest aktiva och hatiska FRA-motståndarna i Sverige. En slump? Skulle inte tro det…

 3. B110 Says:

  Så vad försöker du få sagt här egentligen? Tala ur skägget nu!

  Att bara sitta och peka ut sammanträffanden duger inte, redovisa i klartext de samband du tycker dig se och vilka slutsatser du drar därav.

 4. Ole Dolyckan Says:

  I klartext: Det mest hatiska och aktiva FRA-motståndet i Sverige är ett litet gäng med framgångsrika extrema lobbyister som alla kan härledas till det homosexuella nätverket QX och Mona Sahlin. En slump? Knappast…

 5. B110 Says:

  Ok, då påstår jag att det är 100% slump. Varför skulle det inte vara det?

 6. Ole Dolyckan Says:

  ”Ok, då påstår jag att det är 100% slump. Varför skulle det inte vara det?”

  Förnekelse kallas sånt.

 7. Anders Troberg Says:

  Du glömde rymdvarelser, Elvis, Kennedymorden och den judiska världskonspirationen. Ingen konspirationsteori är komplett utan dem.

  Du vet att man kan medicinera mot sådana föreställningar?

 8. Ole Dolyckan Says:

  Detta är inte ens en konspirationsteori. Det är ett konstaterande att samtliga av de mest aktiva och mest hatiska FRA-motståndarna i Sverige återfinns i samma homosexuella nätverk där Mona Sahlin även härbergerar och anses vara deras militanta drottning och ledare…

 9. Anders Troberg Says:

  Det blir en konspirationsteori när du drar slutsatsen att det på något sätt påverkar deras ställningstagande i FRA-frågan och dessutom antyder att de är samordnade under Sahlin. Om du följt debatten så ser du att Sahlin har fått åtskilliga snytingar av FRA-motståndarna för att hennes lösning bara innebär några minimala modifikationer för syns skull.

  Men, visst, gör en gay-konspiration dig upphetsad, så, by all means, låt inte fakta hindra dig. Personligen så oroas jag inte av vad andra har för sig i sovrummet.

 10. Ole Dolyckan Says:

  ”Personligen så oroas jag inte av vad andra har för sig i sovrummet.”

  Det gör inte jag heller. Jag är ingen homofob. Jag bara konstaterar att den framgångsrika propagandaspridandet beror på att det är homolobbyn som sköter jobbet – på kommando av Mona Sahlin och andra militanta socialdemokratiska och vänsterextrema Qruisers…

  Så återigen….Nej, det är ingen konsprirationsteori…

  PS. Du vet väl att många i QX nätverk är hetero-fober, Anders? Det vill säga att de anser att heterosexuella är mindre värda än homosexuella. DS.

 11. Anders Troberg Says:

  Har du några fakta att backa upp dina spekulationer med, förutom att en handfull av en väldigt stor grupp FRA-motståndare råkar röra sig i gay-kretsar?

  Jag ser inte ens varför det är relevant.

 12. Kurtan Says:

  Åjo, ja-sidan kan också stoltsera med homosexuella FRA-anhängare. Den mest kände heter Federley som sa en sak och gjorde en annan sak. Snacka om att ha lik i garderoben …

 13. fredrik Says:

  hahahahahaha !!
  Detta var bland det mest absurda jag någonsin läst..:D

  DET FINNS ETT DOLT SAMBAND MELLAN PERSONERNA I DEN HOMOSEXUELLA
  KRETSEN OCH MONA SAHLIN! :O

  Vad trippar du på?:)

 14. Ole Dolyckan Says:

  Människor som berättade att jorden var rund och inte platt som en pannkaka dömdes till döden en gång i tiden, fredrik…Att någon i Mona Sahlins homosexuella nätverk står bakom mordhotet av Fredrik Federley torde inte vara särskilt otroligt….Det gäller bara att bevisa vem i näteverket det är…

 15. Anders Troberg Says:

  Bara för att någon någon gång ansetts ha fel men sedan visat sig ha rätt, så innebär det inte att allt som anses fel är rätt.

  Ole, du behöver en verklighetscheck.

  Till att börja med, varför är det relevant om endera sidan har oproportionell andel anhängare med en viss läggning, när frågan det handlar om inte har med sexuell läggning att göra? Vad har de, som homosexuella, att vinna på att driva den här frågan? Varför skulle de ligga bakom hoten mot Federley, cirka 70% av Sverige hatar honom, och resten bryr sig inte. Det är liksom inte som om Sahlin är den enda misstänkta.

  Egentligen vet jag inte varför jag ens bryr mig. När jag läser din blog så inser jag att din världsuppfattning inte är kopplad till någon slags fakta eller tänkande. Sök hjälp.

 16. Ole Dolyckan Says:

  ”Till att börja med, varför är det relevant om endera sidan har oproportionell andel anhängare med en viss läggning, när frågan det handlar om inte har med sexuell läggning att göra?”

  Det har det egentligen inte. Jag vill få fram att det är samma framgångsrika homolobby som även driver anti-FRAlobbyn. Ironoskt nog driver de sin lobbyverksamhet med just det som homosexuella fått utstå under århundraden dvs. fördomar, propaganda, faktafel och lögner. Eller kanske är det just därför som de är så duktiga på det?

  ”Det är liksom inte som om Sahlin är den enda misstänkta.”

  Huvudmisstänkt…

  ”Egentligen vet jag inte varför jag ens bryr mig. När jag läser din blog så inser jag att din världsuppfattning inte är kopplad till någon slags fakta eller tänkande. Sök hjälp.”

  Ge mig tre exempel på information som inte är baserade på fakta på min blogg, Anders…

 17. Anders Troberg Says:

  Tja, alla dina slutsatser. Du plockar ut några få detaljer som pekar åt ditt håll, ignorerar den enorma hög av fakta som pekar åt andra hållet och sedan drar du fel slutsatser från det. Fakta är inte bara det man väljer att nämna, det handlar också om det man undviker att välja. Lär dig grundläggande problemanalys, det är en vetenskap och funkar som sådan bättre än paranoida vanföreställningar.

  Vad är egentligen din poäng? So what om FRA-lagen ogillas bland gay-rörelsen, vad har det egentligen med sakfrågan att göra? Försök helst att svara på det utan någon variant på temat ”Jag är inte homofob, men…”.

  Det är mycket intressantare att se vilka som är för lagen. Vilka är de odemokratiska krafterna som glatt dumpar grundlagen för att stärka sin egen makt? Å andra sidan, du tycks vara högermänniska, så du gillar väl sånt.

  Förresten, du har inte händelsevis kallat dig Caligula på andra forum? Jag tycker jag känner igen retoriken.

 18. Salemo Says:

  Är detta ännu en saga påhittat av Niklas Svensson eller?

  Hur kan folk bli så j*kla blåsta av Niklas? han ljög flera gånger nu gör han det igen.

 19. Jonathan Says:

  Herregud vad du svamlar. Massor av tekniska felaktigheter om FRA-lagen, och sedan en paranoid tro att det är homosexuell konspiration. Jösses, du kan inte ha det lätt…

 20. Tiger Says:

  O varför skulle en homo mordhota en homo? i vilket syfte skulle han vinna mark?

  Det är rent skrattretande och även det konspiratoriska paranoida tankeutsvävningar. Mona hör till de politiker som ”måste” mingla lite här och var. För att INTE bli kallad för homomotståndare, minoritetshatare osv måste hon naturligtvis mingla med homos också, precis som hon minglar med andra kändisar, militärer och högt uppsatta ledare i världen, Men det är klart, har Mona minglat med någon så är väll denna någon Homo då. nice nice, amerikas presidenter är honom, statsminister reinfeldt är homo, och tom alf svensson är homo – Mona har ju minglat med dem. Ja så rolig var den teorin, så dåligt att inte ens tomten skulle verka som omöjlig i jämförelse med den.

  Den verkliga homomoståndaren verkar vara bloggägaren him self.
  Alla ni som vill kopiera detta inlägg så fort ni kan, ta screens och spara för bloggägaren kommer göra en aftonbladet av det. Köra den i papperskvarnen och låta den vara opublicerad.

 21. Förvissad Says:

  Jag instämmer helt i olles inlägg, och jag ser oxå tydliga samband.. Det har helt klart att göra med homosexualitet, ju mer homosexuell, desto mer ”anti” FRA blir man. Jag vet en som klev ur garderoben i förra veckan, och han började direkt, liksom automatiskt, slunga slagord mot FRA. Och det här är en kille som tidigare varit sådär skönt avslappnad gällande kränkningar i den personliga integriteten, och vad jag vet aldrig reflekterat över FRA-lagen överhuvudtaget. För att slå den sista spiken i kistan så att säga, så vet jag en som är bisexuell, och han är är skeptisk till FRA-lagen, men inte helt emot. Så det är solklart, hela skalan.. Tack för ordet!

 22. Niklas Lindgren Says:

  Jag som för ett ögonblick trodde att du var en seriös debattör, och slösa tid på dig..My bad, nu måste alltså alla dessa vara styrda av Mona för att de är bögar?
  tssss

 23. Niklas Lindgren Says:

  Förresten måste Reinfeldt, moderaterna och alla övriga allianspartier vara helt överlyckliga att någon som påstår sig försvara dem pekar ut en påstådd homosexuell konspiration, där det enligt dig även ingår politiskt aktiva centerpartister. Bra jobbat, verkligen…

  Om jag nu själv inte bara var borgerlig väljare, utan även politiskt organiserad, så hade jag på alliansens vägnar bett dig hålla käften, då du bara gör bort dig och regeringen med detta trams. Det är så löjligt så om jag vore lika konspiratoriskt lagd som dig själv, så hade jag varit övertygad om att du var en agent provocateur, betalad från sossekvarteret på Sveavägen…

 24. Insane Meditation » Blog Archive » Jag är en av Monas homosexuella lakejer Says:

  […] Tydligen. Pro-FRA-sidan har verkligen dragit fram de tunga kanonerna de senaste dagarna. Igår var det Bergling som stod upp för lagen. Idag får vi veta vem som egentligen står bakom motståndet. […]

 25. Audi A3 Sportback 2.0T Quattro Says:

  Snälla nån. Säg att det här är satir i dess minst smakfulla form, à la Badlands hyena?

 26. buddy jesus Says:

  Ole, tack för ett gott skratt! 🙂

 27. Trassel Says:

  Med undantag för Mona S. är det hela korrekt. Jag är ansolut ingen Homofob, detta stämmer ä men att Frihetsfronten, Timbro m fl extrema Neo-Liberaler har ett märkligt homo-nätverk är korrekt. Deras målsättning är sannolikt att sprida ut sig i så många borgerliga partier som möjligt. Främst Folkpartiet och Centern. Men det centrala är inte deras homosexualitet (finns även en majoritet av Heterosexuella i Frihetsfronten. Som extremhögerns Lundström. Andra homosexuella debattörer tillhör knappast Tokliberalerna och vänstermotståndet mot FRA drivs mest av Anarkosyndikalister. Men det vore trevligt om media började studera Frihetsfrontens och även Timbros taktik.
  De lobbar på högst okonventionella sätt. Själv ämnar jag gå med i det parti jag alltid röstat på, Folkpartiet, i syfte att motverka infiltrationen av extrema Neo-liberaler. Johanna Nylander är ytterligare ett exempel. Så man bör nog inte i första hand leta bland sossarna eller gå på vissas sexuella läggning. Den har inte med FRA att göra. För övrigt har Du inte fel.

 28. Ulf Says:

  Hej!

  Du är medveten om att Qruiser är en tummelplats för Alliansen. Vid ett provval inför valet 2006 visade det sig att majoriteten av medlemmarna stödjer Högerregeringen.

  Att vara emot FRA- lagen har inget med den sexuella läggningen att göra. Då skulle tex fyra framstående FP ledamöter även vara det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: