Garanti: Vi får en borgerlig regering efter 2010!

Här är fem tänkta scenarion – alla med samma resultat! Vi får en borgerlig regering efter 2010!

1. Regeringen Reinfeldt får naturligtvis fortsatt förtroende! Vi får behålla Fantastiska Fyran ännu en mandatperiod tack vare deras framgångsrika, rättvisa, solidariska och ärliga politik!

2. S och Mp bildar koalitionsregering.
Om det blir så kommer stora delar av den framgångsrika borgerliga politiken att behållas eftersom Sahlin redan nu annonserat detta. Eller som Lars Ohly så träffande uttryckte det: ”Det blir en ny regering med samma politik”.

3. S och Mp bildar koalitionsregering. Vänsterpartiet tvingar fram ett nyval. Svenska folket vaknar upp ur sosse-psykosen och inser att de inte vill leva med den laxrosa sosse-röran och Mona Sahlin som statsminister!!! Regeringen Reinfeldt får fortsatt förtroende i nyvalet. Sverige behåller den framgångsrika, rättvisa, solidariska och ärliga borgerliga politiken!

4. Sd har god chans att bli vågmästare i valet 2010. Om så blir fallet så kommer S och Mp bilda regering med Fp och/eller C. Om det blir så kommer ännu större delar av den framgångsrika borgerliga politiken att behållas. Eller som Lars Ohly så träffande uttryckte det: Det blir en ny regering med samma politik”. Eller så kan det bli så att Regeringen Reinfeldt inviterar Miljöpartiet till en fempartiregering dvs. en stark borgerlig regering med lite gröna prickar.

5. S får egen majoritet. Återigen: Om det blir så kommer stora delar av den framgångsrika borgerliga politiken att behållas eftersom Sahlin redan nu annonserat detta. Eller som Lars Ohly så träffande uttryckte det: ”Det blir en ny regering med samma politik”.

Skulle vi, som lever i ett av världens bästa länder, rösta fram en socialdemokratisk koalitionsregering bara för nöjet att se vart det hela slutar…När vi vet svaret redan nu?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: