Svinigt sossar!

Jag blir mörkrädd när jag tänker på att det kan bli Sven-Erik Österberg och Luciano Astudillo som är de personer som kan få makten att styra Sveriges jobbpolitik efter 2010. Nu har de återigen “tänkt till” i socialdemokraternas sk. jobbrådslag. Och de har återigen kommit fram till ännu en försämring för Sveriges alla arbetare!!!

Hittills har de kommit på två saker:

1. Socialdemokraterna vill ge bidrag/statlig lön utan motprestation till personer som har ett tryggt jobb när de vill starta eget. Detta leder till att dessa statligt avlönade företagarna kan konkurrera ut de företagare som inte har bidrag/statlig lön. Detta förslag är liksom stora delar av socialdemokraternas politik helt ofinansierat – vilket innebär att skatterna på arbete kommer att höjas och skillnaden mellan att jobba och icke-arbete blir obefintlig!

2. Socialdemokraterna vill höja a-kassan till 80 procent av lönen för en del människor samt en bortre tidsgräns för hur länge de kan vara arbetslösa vilket gör att för att dessa arbetslösa inte ska bli utskrivna till total misär så kommer de att sjukskrivas eller tvångspensioneras. Känns det igen? Socialdemokraterna har inte fattat ett jota att detta leder till samma gigantiska utanförskap som de själva skapade mellan 2000-2006. Sossarna verkar ju helt avskärmade från verkligheten och de skador som de orsakat Sverige. Och återigen så är detta ett helt ofinansierat förslag vilket innebär att skatterna på arbete kommer att höjas och skillnaden mellan att jobba och att inte jobba blir obefintlig!

Låt oss begrunda vad socialdemokraternas “jobbrådslag” hittat på. Två förslag. Båda förslagen är bidrag/ersättningar. Båda förslagen är ofinansierade. Båda förslagen kräver skattehöjningar av de som arbetar. Båda förslagen är orättvisa mot de som arbetar. Båda förslagen gör att icke-arbete lönar sig ännu mer i Sverige.

Socialdemokraternas “jobbrådslag” eller rättare sagt socialdemokraternas bidragsrådslag är inget annat än en hånfull spottloska i ansiktet på Sveriges alla arbetare och företagare.

Detta är riktigt sviniga förslag sossar!

Annonser

2 svar to “Svinigt sossar!”

  1. Scaber Nestor Says:

    BUSTED!!!

  2. Ole Dolyckan Says:

    Nu förstår jag inte riktigt, Scaber?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: