Bättre välfärd än på 28 år!!!

Kommunerna har mer pengar till välfärd i år än på 28 år enligt en rapport som presenterades på kommunalekonomiska mässan i Malmö i veckan!!! Ändå är den allmänna uppfattningen att välfärden fått mindre pengar!!! Så här säger SKL:s ordförande Anders Knape:

”Den allmänna bilden har ju varit att de här välfärdstjänsterna tagit mycket stryk, dragits ner och tvingats spara. Men i själva verket visar det sig nu att tillskottet på resurser varit mycket stort och betydligt mer än vad som kan föklaras av befolkningsmässiga skäl.”

Och vilkas fel är detta??? Jo, det är medias fel. Inte ens svd.se visar upp detta på webben. All media vägrar att ge den borgerliga regeringen den cred och beröm de förtjänar. Men det är även det propagandaspridande fackets fel och det är naturligtvis de evighetsgnällande socialdemokraternas fel.

Alla verkar de ha gett sig fan på att sossarna ska mörkas, ljugas, gnällas och smutskastas tillbaka till makten igen…Ska de lyckas? Det är upp till alla vi som tänker själva. Som vägrar tvångsmatas av sossarna. Som vägrar sjunga med i klagosången som vandrar från by till by likt självspäkarna i Ingmar Bergmans Det sjunde inseglet.

Det är helt enkelt upp till er, Svenssons. Vad tror ni på? Fakta eller sossar?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: