35 miljoner – i socialdemokratins namn

Anitra Steen var en av de pådrivande i omvandlingen av att hennes allmännyttiga hyresrätt på 5 rum och kök och 162 kvadratmeter på Hantverkargatan i Stockholms innerstad skulle bli bostadsrätt.

Samtidigt satt hon i plenissalen och röstade mot att omvandla allmänyttiga hyresrätter till bostadsrätter!

Vinsten hon fick vid försäljningen av den fd. allmännyttiga hyresrätten låg sedan som grundplåt vid köpet av den Perssonska herrgården i Sörmland.

Nu plockar hon alltså ut den mångmiljonpension på 35 miljoner kronor som hennes man och fd. statsministern Göran Persson ordnade åt henne när han var statsminister. Så nu kan de göra några extra amorteringar på bolånet med skattebetalarnas pengar och leva där lyckliga i alla sina dagar – i socialdemokratins namn…Det är så man vill kräkas för f-n!

http://www.bloggportalen.se
http://aftonbladet.se/nyheter/article3249639.ab

2 svar to “35 miljoner – i socialdemokratins namn”

  1. Gubben Says:

    Hon är väl värd varje krona! Tänk dig själv att leda ett företag med så taskiga förutsättningar som ”monopolställning”, ”prisledande”, ”ensamrätt till marknadsföring” och starkt stöd i ”rörelsen” 🙂

  2. Gunnar Says:

    Det värsta är att de flesta journalister verkar vara sossar för de ifrågasätter aldrig sossepamparnas orimligt höga Pensioner/statsstölder .
    Marita Ulvskog hallå!! det finns Överklass på systembolaget med för hög pension för ett miserabelt utfört arbete,var är du med dina klagomål?

Lämna en kommentar