Dum, dummare, bloggosfären…

Lärarare och sossar har sökt med ljus och lykta efter något att kasta skit på Björklund med ända sedan han blev partiledare för Folkpartiet. Nu kom dom på det. Och lösningen var ju så enkel.

Jan Björklund är militär. Låt oss sprida alla fördomar vi kan hitta om militärer. Och att en militärisk skola kan vi ju inte ha. Även om den svenska skolan är bättre nu än i det skick den lämnades av socialdemokraterna där 25% av skoleleverna gick ut utan fullständiga betyg! De svenska lärarna vill inte lära sig något nytt, de vill inte ge betyg och helst vill de inte lära deras elever ska ha normal kunskapsgrund när de lämnar skolan. De ropar efter en modell som vi vet skapade 25% med skolelever utan fullständiga betyg.

Och bloggosfären sväljer lärarnas sossepropagandan det med hull och hår och sprider vidare dessa fördomar – rosiga om kinden i sin iver att kasta skit på de som förändrar Sverige till det bättre…

Bloggosfären och lärare är inte så dumma som man tror – dom är dummare…

http://aftonbladet.se/nyheter/article3257819.ab

http://bloggportalen.se

Annonser

3 svar to “Dum, dummare, bloggosfären…”

 1. jimpan Says:

  ”den svenska skolan är bättre nu än i det skick den lämnades av socialdemokraterna där 25% av skoleleverna gick ut utan fullständiga betyg”

  Alliansen har regerat i två år. Om deras skolpolitik nu är så bra, tror du verkligen det räcker med två år för att förändra skolan så mycket? Eller kan eventuella förbättringar bero på nåt annat än allianspolitiken?

 2. Ole Dolyckan Says:

  Jag tror att den borgerliga regeringens åtgärder sänt rätt signaler som gör att skoleleverna och lärarna äntligen börjat skärpa till sig. Detta ger genast resultat.

  Eller önskar du gå tillbaka till de elev- och sossestyrda kaosskolor där var fjärde elev gick ur utan fullständiga betyg, Jimpan? Mycket märklig önskan i så fall…:-D

 3. jimpan Says:

  Jag har inte sagt något om vad jag önskar, eller om hur bra/dålig skolan varit. Jag betvivlar bara att det skulle ta bara två år för enbart politiska åtgärder att förbättra skolan. Det är liksom lite segare än så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: