SR:s smutskastning…

En mycket viktig artikel om Sveriges Radios nya smutskastning mot de som vill förändra den socialdemokratiska flumskolan:

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_1680517.svd

Bara dumskallar betalar tv- och radiolicens för att bli tvångsmatade med sossepropagande…

Annonser

6 svar to “SR:s smutskastning…”

 1. Greger Says:

  Viktig artikel? Snarare ideologiskt driven dumnaivism.

  Vi har ett verkligt problem i skolan, och högern kan inte släppa iden om ”flumskolan”. Problemet är socialt. Det löser man inte med att ”ställa krav på elever”.

 2. PeO_W Says:

  Smutskastning, du menar alltså de avsnitt där man spelar upp det som Björklund säger om svenska elever ? I övrigt handlar programmet mer om att konfrontera Björklund med sanningen, alltid jobbigt för officerare som lärt sig att kartan gäller före verkligheten.

  En lögn blir inte till sanningng bara för att den skriks ut gång på gång. Det är frågan vad det är för dumskallar som betalar en snubbe för att försvara lögner på svenskans ledarsida.

 3. Ole Dolyckan Says:

  Vi har ett verkligt problem i skolan, och högern kan inte släppa iden om “flumskolan”. Problemet är socialt. Det löser man inte med att “ställa krav på elever”.

  Ehhhh…Jo, i en skola där lärarna bestämmer och där det är ordning och reda så lär sig eleverna mer. Elever som får krav på sig skärper till sig. Elever som får betyg får bättre hjälp att lära sig mer…

  Och jo, sossarna gjorde om den relativt bra svenska skolan till en flumskola. Det vittnar de 25% skoleleverna som går ut utan fullständigt betyg. Det är resultatet av socialdemokraternas flumskola. Detta fruktansvärt dåliga resultat håller Jan Björklund på att ändra…

 4. Ole Dolyckan Says:

  Peo_W:

  Jag menar att du och SR-sossarna varken ser kartan eller verkligheten utan stirrar er blinda på en undersökning som sossarna skapat för att skönmåla den fullkomligt misslyckade flumskola som de lämnade efter sig…

  Det ironiska i hela skoldebatten är att det är de svenska lärarna som vägrar att lära sig något nytt…De vill flumma vidare i sin dödsdans…Lika kravlöst som under sossarnas tid vid makten…

 5. Officer Says:

  PeO-W:
  ”Kartan gäller före verkligheten”…Hur många år som officer har du? För övrigt hade lite kartkunskap i skolan inte skadat. Fortsätt på den inslagna vägen Jan Björklund!

 6. jimpan Says:

  Nu förstår jag. Det här är en satirblogg. Kul! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: