PRO och de röda gökungarna…

PRO gapar om att de minsann är värda 50 miljarder i skattesänkningar precis som vi som arbetar. Men om man börjar undersöka dessa gaphalsar så visar det sig att de själva inte har bidragit särskilt mycket till den välfärd som de nu försöker suga ur de sista dropparna blod ur.

Personer födda 1940-1943 har i genomsnitt under sin livstid endast betalat 22,7% i skatt av sin lön. De har alltså fått behålla mer lön än någon annan generation. Dessa pensionärer har även bidragit mindre till vårt samhälle och gemensamma välfärd än en arbetande 35-årig skattebetalare i dagens samhälle.

Det som sticker i mina ögon och öron är att det är just de pensionärer som är några av världens rikaste pensionärer som nu gnäller att det var de allra fattigaste pensionärerna som fick mest av kakan denna gång. Det som sticker i mina ögon och öron är att PRO består till 95% gamla avdankade socialdemokrater. Det som sticker i mina ögon och öron är att dessa pensionärer är de rikaste pensionärer som Sverige någonsin haft och någonsin kommer att ha?

Och nu står de och hytter med nävarna och gapar efter mer och kräver 50 miljarder i skattesänkning av oss hårt arbetande skattebetalare!!!??? Det är ganska lätt att bli förbannad när man läser om dessa giriga röda gökungar som PRO hetsar upp och visar upp i pressen…

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=831328

http://dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=831433

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: