Socialdemokratiska lögner del 3

Det sprids en massa lögner av tiotusentals sossar och fackombud runtom i Sveriges om att sjuka, arbetslösa, handikappade och pensionärer har fått det så katastrofalt sämre i Sverige med den borgerliga regeringen. Det är lögn. Nedan följer en kort redogörelse för vad den borgerliga regeringen gör för dessa grupper med människor…

SJUKA

1) Allvarligt sjuka personer skall självklart fortsatt kunna få 80 procent i sjukpenning.

2) De som är så pass sjuka att de inte kan jobba ska ha sjukersättning.

3) De med arbetsförmåga ska hjälpas aktivt till arbete.

4) De som är för friska för att vara sjukskrivna och för sjuka för att jobba ska vi göra aktiva insatser med mer rehabilitering och utbildning.

De förändringar som sker i sjukförsäkringen är nödvändig för att stävja det gigantiska utanförskapet som den förra socialdemokratiska regeringen lämnade efter sig…Men minns ni vad sossarna gjorde för de sjuka? Just det, inte ett skit..Är det bättre att låta sossarna regera så de sjuka INTE får hjälp?

PENSIONÄRER

Nu får de fattigaste pensionärerna ett tillskott med 300 kr i månaden.

Minns ni hur mycket de fick av sossarna? Just det, hälften av denna summa! Är det bättre att låta sossarna regera så de fattigaste pensionärerna få mindre pengar?

ARBETSLÖSA

Arbetslösa får numera hjälp av arbetsförmedningen att söka jobb! Arbetslösa får dra av på skatten för kostnader när de söker jobb. Arbetslösa kan inte bli utförsäkrade (…vilket sossarna vill). Arbetslösa får personlig coachning via e-post och telefon. Det finns jobb att söka! Det finns utbildningar att gå. Sänkningen av a-kassan är inte heller så stor som de påstås. Det är 2700 kr uppdelat på de tre första månaderna. Sedan är det exakt som tidigare! Sossar och kommunister kallar det för en ”slakt” av -kassan. Jag kallar det en rimligt korrigering av en ersättning som varit för hög i samband med den stelbenta arbetsmarknaden och socialdemokraternas oförmåga att skapa arbetstillfällen.

Alliansens politik för arbetslösa är nödvändig för att stävja det gigantiska utanförskapet som den förra socialdemokratiska regeringen lämnade efter sig…Är det bättre att låta sossarna regera så att arbetslösa får mer pengar och mindre hjälp att hitta ett nytt jobb?

HANDIKAPPADE

Den borgerliga regeringen har en strategiplan för att påskynda arbetet så att de nationella handikappmålen om ett tillgängligt samhälle för alla personer med funktionsnedsättning kan uppfyllas!

I stort sett handlar strategin om tre områden:

1) Enkelt avhjälpta hinder

2) Tillgänglig kollektivtrafik

3) Tillgänglig statsförvaltning.

Den borgerliga regeringen ska förbättra samarbete mellan myndigheter, kommuner och fastighetsägare!

Är det bättre att låta sossarna regera så att alla ambitioner att försöka nå handikappmålen blir bara ännu en ”tandvårdsreform” som sossarna pladdrar om?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: