S rasar i opinionen!

Det verkar som att webbenkäterna inte är så dumma trots att skitnödiga vänsterdebattörer påstår något annat när Fredrik Reinfeldt utropas som debattvinnare av i genomsnitt 75%! Nu visar det även sig i andra undersökningar:

”Opinionsövertaget för Mona Sahlins regeringsalternativ tillsammans med miljöpartiet mot den borgerliga alliansen har mer än halverats på bara tre veckor. I slutet av oktober var övertaget 14 procentenheter, nu är det nere på 6,8. – Det är en dramatisk omsvängning som skett. Vi är ju vana vid att opinionsförändringarna som mest ligger på någon enstaka procent från månad till månad, säger Synovates opinionsanalytiker Nicklas Källebring” Källa: DN.se

Hur ska sossarna hantera det dilemma att ju mer de visar upp sig och pratar om sin politik – desto sämre opinionssiffror får de..? Men sossarna har sig själva att skylla. Allt de gjort är att förpacka om samma gamla politik som de misslyckades med 2000-2006 och satt ett nytt bäst-före-datum på den.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=841422

B

T

B

Annonser

3 svar to “S rasar i opinionen!”

 1. Peter Says:

  Om socialdemokraterna är rökta? Det låter som om du har Hedvig på politikerbloggen som inspirationskälla. 🙂

 2. Ole Dolyckan Says:

  Hehe…

 3. Mikael Kamfjord Says:

  Jag håller med dig även om man alltid får ta sådana här siffror med en nypa salt. Du skriver om dilemmat att ju mer oppositionen talar om sin politik desto sämre ter sig deras siffror. Jag framhåller att de inte ens talar om sin politik utan snarast framhärdar ett ihållande gnäll utan att presentera någon egen politik med substans. Det ser emellertid ljust ut. Och ljus är att föredra framför mörker.

  Med tillbörlig respekt

  Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: