Sossarna stoppar huvudet i sanden – igen!

Sossarna i Malmö påstår att det är arbetslösheten som är orsaken till upploppen i Rosengård. De stoppar huvudet i sanden, skyller ifrån sig och hoppas att den borgerliga regeringen ska städa upp efter dem. Så sker i socialdemokratiska Malmö,  i socialdemokratiska Göteborg och i i socialdemokratiska Södertälje. En lång rad med socialdemokratiska integrationsfiaskon som de inte vill ta ansvar för…

Hur ska man få socialdemokraterna att ta ansvar för någonting?

Jag väntar fortfarande på att Socialdemokraterna ska ta ett riktigt ansvar för den ekonomiska krisen på 1990-talet, för massarbetslösheten på 2000-talet, för den fördubblade fattigdomen och hemlösheten, för stölden av 250 miljarder från pensionärerna,  för de slentrianmässiga skattehöjningarna, sjukskrivningarna av arbetslösa, för att vart femte hushåll blev bidragsberoende och återigen för vanskötsel av ekonomin.

Socialdemokraterna har vanskött Malmö för sista gången – om man ska tro på opinionsundersökningar. Malmöiterna längtar verkligen efter ett maktskifte 2010…Hur länge kommer S få fortsätta att förstöra Göteborg och Södertälje innan folket säger ifrån? 2010 gäller det att rösta för förändring. Då gäller det att rösta för ett maktskifte i socialdemokraternas koncentrationsläger av bortförklaringar runt om i Sverige.

Länk 1 Länk 2 Länk 3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: