Den bästa julklappen!

Svenska folket har överlägset störst förtroende för den moderate finansministern. Hela 51% har störst förtroende för honom. Socialdemokraten Thomas Östros är hopplöst efter. Endast 22% tror på hans sätt att sköta Sveriges ekonomi…

Dessa siffror är resultatet av Anders Borgs respektfulla hanterande av våra skattepengar och Östros fullkomligt förvirrade och ofinansierade dyngspridar-ekonomi….

Detta var den bästa julklappen på mycket länge! Tack!

Länk 1 Länk 2 Länk 3

Annonser

Ett svar to “Den bästa julklappen!”

  1. norah4you Says:

    Jag tror att det som gör att även många socialdemokater fått förtroende för Anders Borg kan vara att han är den förste finansminister sedan Gunnar Sträng som vågar tala klarspråk oavsett om det är till allmänheten eller till intressegrupper inom vår fina Alliansregering. Han inger respekt. Respekt är inget som man får utan något man förtjänar. Anders Borg förtjänar all respekt han kan få.

    Läste en annan blogg i frågan. Sa sig vara en kommunistisk blogg, SKP närmare bestämt när man tittade. Den som skrev ansåg att det var att välja mellan pest och kolera att välja mellan Borg och Östros 🙂 Ännu roligare var att det enda alternativet den bloggaren hade som bättre alternativ var Lars Ohly. 😉 Som sagts många gånger sedan Rödgröna röran började koka soppa på en spik: Lars Ohly är Alliansens bäste reklampelare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: