En röst på S eller Mp är en röst på kommunister!

Det är inte så konstigt att S och resten av vänstern har lägst förtroende bland svenska folket.

Först spikar de ett samarbete mellan S och Mp – mitt under utbrottet av den globala krisen – som de någon dag senare river upp och påstår att vi misstolkat att de spikat ett samarbete. Någon månad senare presenterar de  ett samarbete mellan S + Mp + V.

Att dessa partier bildar en gemensam valplattform är lika trovärdigt som att Kristdemokraterna, Sverigedemokraterna och Kalle Anka-partiet bildar en egen allians! Deras politik skiljer sig i stort sett på varenda politisk fråga. Det är en sann rödgrön röra!

Att en röst på socialdemokraterna eller Miljöpartiet dessutom plötsligt även är en röst för att få in kommunister i Rosenbad, att få in kommunister i regeringen –  att kommunister ska bli ministrar – får de flesta att rygga bakåt från samarbetet mellan S + Mp + V.

Nu uppdagas det också att den ende som förankrat detta samarbete hos Vänsterpartiet är Ohly själv. 9 av 10 vänsterpartister kommer alltså inte att bry sig om en gemensam valplattform utan köra sitt ”eget race” istället. Det har även uppdagats att Maria Wetterstrand och Peter Eriksson kommer att lämna sina uppdrag 2011!

Så kortsiktig, oenig och instabil är alltså denna rödgröna trojka!

Jag är därför inte alls förvånad över de låga förtroendesiffrorna för vänstern. Jag är dock mycket förvånad över att S med sitt bihang fortfarande får majoritet i opinionssiffrorna. Det är oroväckande – att svenska folket säger sig vilja att Sverige styrs av de politiker som har absolut lägst förtroende!

Det är mycket oroväckande!

Länk1 Länk 2 Länk 3

Annonser

2 svar to “En röst på S eller Mp är en röst på kommunister!”

  1. Tobias Says:

    Nej, Sverigedemokraterna kommer troligen att ingå i alliansens regeringsunderlag efter valet 2010.

  2. Liberal Ninja Says:

    ”Nej, Sverigedemokraterna kommer troligen att ingå i alliansens regeringsunderlag efter valet 2010.”

    Varför!? Sverigedemokraterna består ju till 90% av Socialdemokrater och andra löst ihopslagna grupperingar av rasistiska och antisemitiska vänsteranhängare…Sverigedemokraterna är vänster…De har inget med den borgerliga alliansen att göra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: