Det första som dör i krig är sanningen…

Vänstermobben försöker få det till att det pågår en ”förintelse” i Gaza. Detta är löjeväckande och extremt respektlöst!

Hittills sägs det ha dödats totalt 500 personer i Gaza – varav 50 barn. Sägs det. Det är ingen ”förintelse”. Under en riktig förintelse mördas miljontals människor kallblodigt och besinningslöst. Såsom 8 miljoner judar i Tyskland och 16 miljoner judar i Ryssland gick sitt öde till mötes. Detta var sanna förintelser! Det palestiner och Hamaskramare sysslar med är missbruk av laddade ord för att vinna sympati. Det är en snuskig och ful strategi.

Men låt oss nu ponera att pågår en ”förintelse” så som vänsterbloggarna påstår – borde vi inte då få in bilder på detta nu? Borde vi inte få bilder på lemlästade barn, kvinnor och gamla? Det har vi ju inte fått…Trots att att Hamas kontrollerar all kommunikation ut från Gaza!

Allt jag hittills sett är bilder på skrubbsår och blåtiror – det vill säga skador som vilken normal stad med 1,5 miljoner innevånare har en vanlig vardagskväll…Snart kommer väl ett helt normalt benbrott att få hela mediavärlden att slå bakut och följa med i den falska klagokören?

Dessutom finns det en möjlighet att en mycket stor del av dessa 500 personer dött en helt naturlig död. Detta eftersom det i Stockholm  (med 1,5 miljoner innevånare) dör ca 75 människor om dagen. Helt naturligt. En helt vanlig dag.

Det första som dör i krig är sanningen  och i Gaza har sanningen aldrig existerat. Så var är sanningen, gott folk?

länk 1, länk 2länk 3, länk 4, länk 5, länk 6, länk 7, länk 8, länk 9, länk 10, länk 11,

Annonser

Ett svar to “Det första som dör i krig är sanningen…”

  1. Cecilia Says:

    Spelar det någon roll för dem som dör i Gaza om vänsterbloggarna kallar det etnisk rensning (det är inte många som kallar det förintelse) eller ej? Dör människor mindre? Över 600 människor har dött, minst en tredjedel civila. 200 människor som du – som säkert inte kallar det förintelse, men fel, fruktansvärt, familjetragedi för måga. Oförståeligt. Vad ska de göra tycker du, knacka Hamas på axeln och be dem sluta? Skulle du ge dig ut bland skjutningarna? Föresten kan du klicka dig in på Al-Jazeera om det är blodiga bilder du vill se, eller om arabisk tv inte duger så finns ju DN-Webb och Youtube.

    Tyvärr är det så att den naturligaste dödsorsaken i Gaza är dödsskjutningar och bombningar, fråga den familj som förlorat tre barn till kriget så har du ett tydligt svar. 75 personer om dagen i Stockholm låter inte helt sant det heller.
    Eftersom du ändå inte är särskilt politiskt insatt – åtminstone behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vill du se din bror och syster med sönderslitna armar/ben – eller ens med en blåtira som du påstår är det enda om Gaza utsatts för?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: