Bildbevis: Hamas skjuter från FN-skolor!

Beviset på palestinsk granatskjutning från FN-skolor.

Vilka var det som blev offer i media när Isreal neutraliserade detta militära mål? Det är smaklöst hur Hamas-terrorister så enkelt kan manipulera vänstermurvlarna i europeisk media! Om man vill veta vad som verkligen händer i Gaza – läs medier i länder som inte hyllar rasistiska terrorister dvs ej svensk media.

länk 1, länk 2länk 3, länk 4, länk 5, länk 6, länk 7, länk 8, länk 9, länk 10, länk 11, länk 12, länk 13, länk 14 länk 15

Annonser

20 svar to “Bildbevis: Hamas skjuter från FN-skolor!”

 1. A.K Says:

  Så du menar att det är helt och hållet upp till Israel att bomba en skola bara för några motståndsmän råkar befinna sig där när de skjuter sina raketer mot den Israeliska aggressionen? Det är Israel som har påbörjat detta krig och det är de som till fullo ansvarar för varje död civil som dödas av israeliska vapen.

 2. Hoppan Says:

  Fast även om detta är en autentisk video som visas det som påstås, utspelar den sig alltså den 29 oktober 2007. Knappast något bra bevis för att FN-skolan använts för militär verksamhet i nuläget. Vad den uppenbarligen användes för var i alla fall som skydd för många hemlösa palestinier vars hem bombats sönder av Israel. Minst 30 människor dödades i skolan, varav flera barn. Det är otäckt hur lätt vissa manipuleras att tro att det är helt okej att döda en massa oskyldiga människor för att man kallar dem terrorister. Att bomba bostäder, skolor och sjukhus, liknar inte det… terrorism?

 3. scaber nestor Says:

  Precis som för alla andra som publicerar denna filmen så berättar jag samma sak även här.

  1. Videon är från 2007 och inte från skolan som bombades och 45 civila förlorade livet.

  2. Faktum är så finns det ingenting som säger att detta ens är en skola utom den Israeliska militären.

  Ha en bra dag.

 4. Johan Romin Says:

  Jämför bilderna med denna film:

  http://se.youtube.com/watch?v=itHo5oHhipI

  Byggnaden på den svartvita filmen liknar skolan helt klart, fast vissa saker ser ut att skilja också, inte helt tydligt. . Vore intressant att veta din källa när du säge att filmen är fr 2007

 5. scaber nestor Says:

  Dubbelklicka på filmen så kommer du till youtube, där står det klart och tydligt ”29 Oct. 2007”.

  Visst liknar det byggnaden, men om det är samma kan inte jag uttala mig om, jag har en naturlig skepcis mot all propaganda som kommer från både Hamas och den Israeliska armén.

 6. Ole Dolyckan Says:

  Svar till Scaber Nestor:

  Israel bombar enbart militära mål, Scaber Nestor! Så har också skett i detta fall. Filmen visar att palestinierna inte tvekar att använda FN-skolor som baser för terrorism.

  Du debatterar mellanöstern-frågan på samma sätt som du debatterar FRA-frågan – med schizoparanoida konspirationsteorier där det är terroristerna som till varje pris måste skyddas.

  Du säger på din blogg att du inte är något ”vänsterslödder” men du debatterar just som ett sådant.

  1) Enligt dig så är FRA:s syfte att spionera på oskyldiga människor och därför måste FRA skrotas – resultatet av dessa önskningar skulle göra så att världens alla terrorister får fritt fram att sprida sin anti-demokratiska terror i Sverige.

  2) Enligt dig så är Israels syfte med kriget i Gaza att döda oskyldiga och därför måste Israel stoppas – resultatet av dessa önskningar skulle göra så att världens alla terrorister får fritt fram att sprida sin anti-demokratiska terror i Israel.

  Du har valt sida, Scaber. Du står på terroristernas sida både i FRA- och Mellanöstern-frågan. På den sidan har du gott sällskap med en massa andra ”vänsterslödder”…

 7. scaber nestor Says:

  Ole Dolyckan

  I vissa kulturer anses det fult att ljuga.

  1. Jag har aldrig påstått att FRA’s syfte är att spionera på oskyldiga.
  2. Även här ljuger du, jag har aldrig sagt eller uttryckt det du skriver.

  Kort sammanfattning Ole.

  Du är och förblir en fjant som ljuger obekymrat om meningsmotståndare för att försöka vinna poänger.

 8. Ole Dolyckan Says:

  1) Jo, det är själva essensen av din blogg – att FRA bör skrotas snarast eftersom oskyldiga människor kommer att förföljas av FRA – trots att det är utländska militära mål som FRA spanar efter – och trots att detta skulle innebära att Sverige tvingas stå utan underrättelseinformation mot terrorismen när Sverige ska stå för ordförandeskapet för EU. Detta är vad du proklamerar. Du ställer dig på extremisternas sida. Du står på den sida som vill rulla ut röda mattan för terroristerna att klampa in i Sverige på!

  2) Detta är även hela din andemening med att delta i Mellanösterndebatten –
  Israel bör stoppas snarast eftersom de dödar oskyldiga människor – trots att det alltid är militära mål som Israel attackerar.

  Du står på terroristernas sida och viftar bort Hamas brytande av vapenvilan och deras 200 raketattacker mot civilbefolkningen i Israel som bagateller. Du står på ”vänsterslöddrets” sida, Scaber. Och viftar bort FRA:s signalspaning efter utländska militära hot som bagateller och fjantigt. Du ställer dig på vänsterextremisternas sida.

  Du är enkelspårig, Scaber Nestor. Du borde ge dig i lag med på Andreas Malm som uppmanar att vi i Sverige bör följa antisemit-diktaturen Irans exempel och stödja den nationalsocialistiska och antisemitiska terroristorganisationen Hamas!

  Du har valt sida, Scaber Nestor. Att du nu inte vill befinna dig på den sidan – är ditt lilla problem…

 9. Ole Dolyckan Says:

  ”Det är Israel som har påbörjat detta krig och det är de som till fullo ansvarar för varje död civil som dödas av israeliska vapen.”

  Det är palestinierna som påbörjat detta krig. Nu får de betala priset för sina oprovocerade 200 raketattacker mot Israel…

  Hur f-n kan man utmåla Gaza som offer??? Då har man ju fel i huvudet!

 10. Hoppan Says:

  ”Hur f-n kan man utmåla Gaza som offer??? Då har man ju fel i huvudet!”

  Enligt din logik får alltså invånarna inklusive barnen i Gaza skylla sig själva för att de fötts där och sedan i princip blivit instängda där av Israel. Den logiken kan knappast stämma eftersom man inte väljer var man föds. Vem har fel i huvudet här?

  ”Israel bombar enbart militära mål, Scaber Nestor!”

  Märklig logik igen. Om Israel bombar sjukhus då är de alltså militära mål, eftersom de blev bombade av Israel och Israel bombar ju bara militära mål? Cirkelresonemang som är meningslöst, det tillför varken någon ny information eller förklara något.

  Att argumentera mot dig är som att diskutera med en extremist som anser sig ha funnit den enda rätta sanningen – stort sett meningslöst. Tyvärr är det sådant extremistbeteende som gör tragedier som den i Gaza möjlig.

 11. Ole Dolyckan Says:

  ”Enligt din logik får alltså invånarna inklusive barnen i Gaza skylla sig själva för att de fötts där och sedan i princip blivit instängda där av Israel.”

  Om man är offer så bryter man inte vapenvilor, då skjuter man inte oprovocerat över 200 bomber mot civila mål i Israel, då uppfostrar man inte sina barn till självmordsbombare och terrorister. Om man är ett offer så accepterar man den vapenvila som nu föreslagits av Frankrike och Egypten.

  Men det gör inte dessa sk ”offer”.

  De vill se fler döda barn i sina mänskliga sköldar…De är samvetslösa judehatare som är långt ifrån att vara några offer – de är blodtörstiga terrorister som vill sprida sin antidemokrati och skräck.

  Palestinierna röstade fram Hamas till makten. Var det för att de tror att judehatare blir bra fredsmäklare mot judar? Så gör inga offer.

  ”Om Israel bombar sjukhus då är de alltså militära mål, eftersom de blev bombade av Israel och Israel bombar ju bara militära mål?”

  Ja, om Israel bombar fältsjukhus är det för att det finns militär aktivitet i området. De slår ut militära mål – inte civila.

  ”Att argumentera mot dig är som att diskutera med en extremist som anser sig ha funnit den enda rätta sanningen – stort sett meningslöst. Tyvärr är det sådant extremistbeteende som gör tragedier som den i Gaza möjlig.”

  Kriget i Gaza är ett schysst krig. Israel förvarnar alltid de mål de attackerar – att det fortfarande finns civila i området är inte Israels fel. Det är Hamas som just använder civila som sköldar. Därför ligger varje dödsoffer i detta krig på Hamas obefintliga samvete…

 12. Hoppan Says:

  Alla i Gaza har inte skjutit raketer, uppmanat till självmordsbombning eller röstat på Hamas. Men alla i Gaza blir drabbade av Israels bomber. De är instängda i Gaza vare sig de vill eller inte och har så varit under lång tid. Om det är så att Hamas vill ha civila offer så ger Israel dem så gärna det de vill ha. Det är kollektiv bestraffning och är inte okej på något sätt.

  ”Om man är offer så bryter man inte vapenvilor, då skjuter man inte oprovocerat över 200 bomber mot civila mål i Israel…”

  Även om man inte är vit som snö och helt oskyldig på alla sätt kan man visst vara offer för andras gärningar. Och oprovocerat är det knappast, Israel har förtryckt och förnedrat palestinierna år efter år och gör det fortfarande, vapenvila eller inte. Jag försvarar inte Hamas våld, men att påstå att det är oprovocerat är helt enkelt lögn.

  ”Ja, om Israel bombar fältsjukhus är det för att det finns militär aktivitet i området. De slår ut militära mål – inte civila.”

  Vad du i praktiken påstår är att allt Israel gör är rätt bara för att det är Israel som gör det. Det är mer än stolligt – det är närmast rasistiskt. Allas gärningar bör dömas enligt samma måttstock oavsett etnicitet eller medborgarskap. Hamas raketer mot Israel de senaste sju åren har dödat fem israeler vad jag förstår. Det bör fördömas. Israel har hämnats detta genom att döda mer än 600 palestinier varav en stor del barn som uppenbarligen inte kan ha hunnit göra sig skyldiga till något brottsligt pga sin låga ålder. Det tycker du är ”schysst”. Vem är det som är blodtörstig?

  ”Kriget i Gaza är ett schysst krig. Israel förvarnar alltid de mål de attackerar – att det fortfarande finns civila i området är inte Israels fel.”

  Det är inte schysst på något sätt. Dels för att det är helt oproportionerligt. Dels för att även om Israel förvarnar finns det i praktiken inga säkra ställen i Gaza att fly till. Gaza är ett av världens folktätaste områden och gränserna har Israel stängt. Det är som att låsa in en familj i ett hus, blockera alla utgångar och sedan förvarna innan man tänder eld på det. Inte speciellt schysst även om någon i familjen misstänkt vara skyldig till något illdåd.

 13. Hoppan Says:

  De enligt sig så ”schyssta” israelerna bryter mot internationella regler.
  http://www.icrc.org/eng

 14. Ole Dolyckan Says:

  Hoppan: ”Alla i Gaza har inte skjutit raketer, uppmanat till självmordsbombning eller röstat på Hamas. Men alla i Gaza blir drabbade …”

  Jupp, det stämmer. Jag har dock inte sett några palestinska protester när Hamas bröt vapenvilan och sköt 200 bomber mot civila mål i Israel. Men låt detta bli en väckarklocka för alla palestinier – att om de röstar fram judehatare till fredsmäklare så blir det obönhörligt krig…

  ”De enligt sig så ”schyssta” israelerna bryter mot internationella regler.”

  Israel bryter inte mot några som helst regler. Israel var judiskt 1000 år f. Kr. Detta är flera tusen år innan palestinierna satte sin fot där. Det är alltså palestinierna som var ockupationsmakt men förlorade kriget både mot FN och Israel redan 1948. Israel är judisk mark. Palestinierna är inkräktarna som använder terror, självmordsbombare och mänskliga sköldar av barn i sitt heliga och rasistiska krig mot Israel.

 15. Hoppan Says:

  Och Israel använder terror, förtryck och övervåld mot civila. De internationella lagar och regler som finns gäller även Israel, hur historien än må se ut. (Eller skulle vi gladeligen lämna ifrån oss marken till samerna om de hävdade sin historiska rätt till den? Nej, hoppsan det har de redan försökt göra och då fick de stryk.)

  Du har uppenbarligen inga sakliga argument att komma med utan upprepar bara samma jargong om att Israel har rätt vad de än gör, och palestinierna har fel vad de än gör såvida de inte gör precis som israelerna gör. Jag inser att du inte tar intryck av något annat än sådant som redan bekräftar din bestämda uppfattning. Det här är bara att mata troll.

  Hoppas din blogg självdör snarligt, för du förtjänar ditt alias. Jag tänker inte ägna den mer tid. Tråkigt att en annars bra tidning som SvD har länk hit.

 16. Ole Dolyckan Says:

  ”Och Israel använder terror, förtryck och övervåld mot civila.”

  Ehhh…Nej, det gör de inte. Israel neutraliserar de militära mål som används för att angripa Israel 3278 gånger* under 2008. *Källa: globalsecurity.org

  Menar du att Israel ska acceptera 3278 oprovocerade attacker mot dem? Vända andra kinden till 1639 gånger på ett år? Menar du att Israel inte har någon rätt till självförsvar? Inte ha rätt att möta terrorism som används mot dem 3278 gånger på ett år? Menar du att judarna tyst ska kliva på tåget och låta sig forslas till Hamas gaskammare?

  När palestinier är inblandade i krig så är det alltid stora grupper barn som dödas – trots att Israel alltid bara angriper militära mål och förvarnar att de ska neutralisera dessa mål.

  Är det en tillfällighet? Slump? Eller ligger det något i när Hamasledaren stolt skanderar att Hamas har en hel armé med barn, kvinnor och gamla som mänsklig sköld mot Israels bomber?

  http://uk.youtube.com/watch?v=Qky8rfFPJeI

  ”Eller skulle vi gladeligen lämna ifrån oss marken till samerna om de hävdade sin historiska rätt till den?”

  Gärna för mig. Det är samerna som bodde där först. Precis som judarna bodde först i Israel. Palestinierna är ockupationsmakten. Dessutom var det FN som sparkade ut palestinierna – inte judarna.

  ”Jag inser att du inte tar intryck av något annat än sådant som redan bekräftar din bestämda uppfattning. Det här är bara att mata troll.”

  Jag vet att jag har rätt. Därför upprepar jag mig. Därför är min ståndpunkt fast. Att din ståndpunkt är mer vacklande förstår jag. Vänstermobben har målat in sig i ett hörn som de nu helst vill komma i från. Men nu sitter ni där med arabiska nazister, världen alla nationalsocialister, Hizbollah och Hamas i knät och önskar att ni vore någon annastans.

  ”Hoppas din blogg självdör snarligt, för du förtjänar ditt alias. Jag tänker inte ägna den mer tid. Tråkigt att en annars bra tidning som SvD har länk hit”

  Hoppas du det!? Det brukar personer som inser att de har fel tycka och inte lyckas krysta fram fler argument för sin vacklande ståndpunkt. Hoppjerka kallas dessa Hoppan. Ehhh…Hehe…Ser att du lagt in personliga egenskaper i ditt alias…

  Den här bloggen kommer att leva länge till…Kanske så länge att du hinner ändra dina naiva åsikter både en och fem gånger till, Hoppjerkan..:-D

 17. Hoppan Says:

  Jag ska förära dig ett svar 😉 eftersom du faktiskt närmar dig sakliga argument på vissa områden.

  Israel har aldrig vänt andra kinden till, de har förtryckt palestinierna i decennier och fråntagit dem möjligheten att leva ett värdigt liv, vilket skapar grogrunden för t.ex. Hamas. De har terrroriserat den palestinska befolkningen på olika sätt och själva många gånger brutit vapenvilor. Men när palestinska utsvultna barn ligger skadade bland sina döda mödrar, då vänder de sig bort. Nej, det stämmer inte helt, för de försökte även att hindra andra att hjälpa dem. På vilket sätt är det rätt eller schysst?

  Vad som hände för 1000 år sedan är inte speciellt relevant. Du kan väl berätta på din blogg när du skänkt bort till hem till närmaste same, det skulle jag gärna läsa om. Eller vem skulle ta ett gäng asatroende på allvar när de vill ta över all skandinavisk mark för att ”de var här först” och de har ”fått marken av Gud”?

  ”Jag vet att jag har rätt.”

  Åh, så enkelt allt blir då. Men det där är bara ord, inga argument. Skillnaden mellan dig och mig är att jag är intresserad av hela verkligheten och inte bara den som passar den uppfattning jag redan har. Men är man helt säker på att man har rätt är risken att man inte upptäcker sanningen om den så biter en i näsan. Israel skjuter på ambulanser, bombar skolor, beskjuter FN-personal som försöker hjälpa civila och försöker hindra Röda Kors-personal att hjälpa skadade barn. Det kan aldrig vara okej! Ditt enda argument verkar vara att det är okej eftersom det är israeler som gör det och israeler har per definition rätt. Det är antingen rasistiskt eller helt enkelt korkat. Jag försvarar inte Hamas, men att Hamas gör fel gör inte att Israels kan bete sig hur som helst.

  Uttalanden som ”Jag vet att jag har rätt”, ”Israel bryter inte mot några som helst regler”, ”De slår ut militära mål – inte civila” och “Kriget i Gaza är ett schysst krig” skiljer sig kvalitativt inte från uttalanden som ”Det är judarnas fel”, ”Allah är med oss, alltså segrar vi” eller liknande stolligheter. Det är du som är extremist och det är extremism som skapar konflikter som den i Israel. Därför önskar jag att bloggar som din självdör, jag ogillar extremism och rasism.

  ”Hehe…Ser att du lagt in personliga egenskaper i ditt alias…”

  He, he… Je, det var ju lustigt. Faktum är att jag skrev fel, jag hade tänkt skriva Hoppsan, som i ”Hoppsan, du trodde att filmen var ett bevis, men den var över ett år gammalt och alltså värdelöst som bevis. Pinsamt för dig.” Men du tolkar naturligtvis saker som det passar dig.

 18. Mållgan Says:

  Det tog några dagar, men nu har Israel erkänt att man besköt civila i FN-skolan. Man hävdar att det var en granat som gick fel. Men innan detta erkännande kom, så hann ju många lögner spridas.

 19. Mr Galahad Says:

  Så bara får att se om jag förstått ditt argument rätt så vill jag ställa en fråga till dig.
  Om en polis blir beskjuten ifrån ditt hus/lägenhet, skulle du tycka att det var helt ok att de då går med nationella insatts styrkan och i processen dödar din familj. De försvarade sig ju bara mot eld ifrån en kriminell?

  Hur man än vrider och vänder på detta så kan inget bortförklara ockupation, politiska mord och fängslanden, Apartheidpolitiken, de förbjudna vapnen och den totala arrogans man visar mot resten av världen. Det finns ett otal resolutioner mot Israel som man ännu inte brytt sig om under ursäkter som ”Vi har rätt att försvara oss” etc..

  I folkrätten finns det tydligt markerat att ett ockuperat folk äger rätt att försvara sig medan den ockuperande parten så skyndsamt som möjligt ska återlämna det ockuperade landet och dessutom ska lyda de konventioner som gäller.

  Ockupationen firar 41 år i år…

  //Mr Galahad

 20. Ole Dolyckan Says:

  Svar till Mr Galahad:

  1) Den du kallar polis är en terrorist.
  2) Om ”polisen” i min lägenhet skjuter 3278 gånger mot nationella insatsstyrkan trots att de lagt ner sina vapen och att jag bjudit in ”polisen” i min lägenheten och låtit honom belägra sig så skulle jag inte se mig själv som ett offer för att jag och min familj blir dödade då insatsstyrkan försvarar sig och vill neutralisera ”polisen”.
  3) Judarna bodde i Israel 1000 år före kristus dvs. långt innan några palestinier hävdade att det var deras mark!
  4) Rasismen finns inte hos Israel – det är hos palestinierna. Hamas är antisemiter så är även 90% av palestinierna. Varför skulle de annars rösta fram Hamas till makten? För att de tror att judehatare är bra fredsmäklare med judar? Vakna, din tomte!
  5) Det är palestinierna som är ockupanterna – som först slängdes ut av FN och sedan ännu en gång av Israel. När ska ni inse att Syrien och Jordanien är era riktiga hem?

  Men inte ens dessa länder vill ha palestinierna. Palestinierna är mellanösterns zigenare – med terrorvapen i händerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: