Hamas attackerade Israel 3278 ggr under 2008!!!

3278 gånger attackerade Hamas Israel under 2008. Är det 3278 gånger för mycket eller skulle Israel vända andra kinden till ännu en gång?

Källa: http://www.globalsecurity.org/military/world/para/hamas-qassam.htm

Länk 1, Länk 2, Länk 3, Länk 4, Länk 5, Länk 6, Länk 7, Länk 8, Länk 9, Länk 10, Länk 11

Annonser

10 svar to “Hamas attackerade Israel 3278 ggr under 2008!!!”

 1. Staffan V Says:

  Nu glömmer du att ända tills Israel anföll höll faktiskt Hamas sin vapenvila.

 2. Mike Says:

  Vända kinden till har palestinierna gjort varje dag i många år nu,¨¨

  Krissituationen i mellanöstern är bevis på hur mäniskors maktlystnad i religiös eller statsmannaförklädnad driver utvecklingen i fel riktning.
  Alla vet att Israels tillkomst är ett verk av dåtida stormakters pennstreck på kartan utan hänsyn till de då befintliga palestinska och arabiska befolkningsgrupperna som levde i området och som sedan fördrevs. Ett hastigt tillkommet FN-beslut godkände den nya nationen Israels tillblivelse. Medan västvärlden slickade sina krigssår och förföll till passivitet agerade Israel och ägnade sig åt storskalig etnisk rensning genom fördrivning av palestinierna från sina urgamla ägor.
  Världen har sedan åsett hur palestinierna fösts fram och åter till skilda flyktingläger ömsom i Gaza-området ömsom i Libanon. Krig pch våldshandlingar har avlöst varann och skapat grogrund för nya generationer av s k terrorister.
  Världen har stillatigande åsett hur generation efter generation av palestinier tvingats leva i en koncentrationslägerliknande tillvaro. Moderna ”Berlinmurar” rutar in Gazaremsan och omöjliggör ett normalt och värdigt liv för palestinierna. En effektiv israelisk militärmakt som försetts med den senaste moderna tekniken terroriserar på ett utstuderat och raffinerat sätt palestiniernas vardag vilket påminner om nazisternas härjningar under krigsåren.
  Och världen tiger…När ska vansinnet sluta?
  Nyckeln till fred i mellanöstern är urgammal vid det här laget:
  Jerusalem ska vara en öppen stad. Israel ska återgå till ursprungliga gränser. Gränser ska bevakas av internationell FN-trupp. Staten Palestina ska bildas av Västbanken och Gazaremsan och förbindas med en länk genom den idag sterila ökendelen. Allmänna val ska genomföras och övervakas av FN.
  Denna lösning borde tillskapas omgående av EU, USA i samarbete med arabländerna under ett FN-paraply. Det finns ingen annan vettig lösning!
  Extrema religiösa krafter på ömse sidor ska övervakas och vid behov ställas i skamvrån för sin otidsenliga och männuiskoföraktande hållning.
  När USA äntligen släpper sin förfelade mellanösterndoktrin och behandlar Israel som de behandlar palestinierna – ja då finns det hopp för mänskligeten och mellanöstern.
  EU och övriga världen har ett stort ansvar att leda USA i rätt riktning i dena fråga.
  Människans klokhet och förnuft måste vinna freden.
  Startad av LeGrand (idag kl 0:01)

 3. Sara Says:

  Hur många har dessa raketer dödat???
  Klart som fan dem måste försvara sig själva.

  Ingen i sverige som lever i sitt trygga vrå kan föreställa sig hur Palestinier känner sig, isolerade, torterade, förnedrarde i 60 år.

  Det kommer aldrig bli fred tills både parterna lever under samma vilkor.

 4. Oscar Says:

  Hamas avfyrade raketer redan den 6:e november i år, Israel valde att inte bryta vapenvilan då.

 5. MIKE Says:

  Såhär går det när man mörklagt konflikten i årtal och stödjer barnmord.

  http://www.theworldpress.com/tidningar/tidningarvarlden/norgetidningar/dagsa.htm

 6. Mike (the real one) Says:

  Staffan V.

  Bullshit. Hamas besköt Israel dagligen med 50-100 granater/raketer om dagen i en vecka mellan vapenvilans slut och inledningen av Israels bombningskampanj.

 7. Daniel Says:

  I slutändan handlar det om att Palestina är ett land som har ockuperats och där befolkningen har tryckts ihop i minimala områden och dagligen trakasseras och torteras, med västvärldens goda minne. Hur skulle vi i Sverige reagera om vårt land ”gavs” till syrianer eller kurder för att de måste få ett eget, erkännt landområde?
  Hamas aktioner är lika vidriga som den Israeliska statens, men skillnaden är att palestinierna är de som har blivit bestulna på sitt land och är de som lider mest. Självklart försöker de att med alla medel terrorisera ”kolonisatörerna”.

 8. Ole Dolyckan Says:

  ”I slutändan handlar det om att Palestina är ett land som har ockuperats och där befolkningen har tryckts ihop i minimala områden och dagligen trakasseras och torteras, med västvärldens goda minne.”

  Det är inte sant. israel var judiskt redan 1000 år före Kristus.

  ”Hamas aktioner är lika vidriga som den Israeliska statens, men skillnaden är att palestinierna är de som har blivit bestulna på sitt land och är de som lider mest.”

  Som sagt. Israel är inte palestinsk mark. Det är judisk mark. Palestiniernas hem är i Egypten, Jordanien, Libanon och Syrien. Men dessa länderna vill inte heller ha med palestinierna att göra pga av att det skulle leda till ekonomisk kris i det land de skulle fly till. Palestinierna i Gaza ska vara glada att de får bo där men de tackar för gästvänligheten genom att 3278 gånger skicka raketer mot Israel.

  Palestinierna är som en irriterande lillebror som inte kan stå för konsekvenserna för sitt eget handlande. Det är dags att få slut på palestiniernas oprovocerade attacker mot Israel! Detta gör Israel med bravur!

 9. Jonas I Says:

  Skönt att det finns folk som vet vad som verkligen händer i Mellanöstern. Allt för få vågar öppet stödja Israel.

 10. Ole Dolyckan Says:

  Tack Jonas!

  Vi blir bara fler och fler som får upp ögonen för vad som verkligen sker i mellanöstern…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: