En enkel fråga till Hamaskramarna!

Om Israel istället för att bomba militära mål i Gaza använde sig av krypskyttar som enbart dödade Hamas-terrorister – skulle ni stå på Sergels Torg och gapa då också? Jag tror nämligen att ni skulle det…

Länk 1, Länk 2 , Länk 3, Länk 4, Länk 5, Länk 6, Länk 7, Länk 8, Länk 9

Annonser

7 svar to “En enkel fråga till Hamaskramarna!”

 1. Jennie Says:

  Svenskar är så lättlurade av Hamas och Iran så man nästan skäms.
  Här är en text som säger sanningen om det här kriget:
  http://erixon.com/blogg/?p=2069

 2. Magnus J. Says:

  Men enligt vänstern är ju inte Hamas några terrorister utan tappra frihetskämpar, och sådana får man inte kröka ett hår på huvudet på…

 3. AnnaX Says:

  Nu är jag ingen Hamaskramare, så jag borde väl egentligen inte svara, men eftersom jag demonstrerade på Sergels torg idag så gör jag det ändå.
  Svaret är nej.

 4. Ole Dolyckan Says:

  Jag brukar inte hålla med Niklas Wykman men hans blogginlägg om konflikten är klockren:

  ”Hamas vägrar vapenvila. Inte oväntat med tanke på att deras mål är att utrota Israel, inte att skydda den egna befolkningen.

  Hamas för ett cyniskt krig där palestinierna behandlas som brickor i spelet om att utrota Israel. Hamas skjuter från skolor, hem och andra lokaler där de vet att många civila vistas. Allt därför att de vill se så många civila offer som möjligt i syfte att få världsopinionen mot Israel.

  Hamas förtryck av det palestinska folket och deras attacker mot Israeler är oförsvarbart. Hamas är inte demokratiskt valda. De förföljde oliktänkande, hindrade yttrandefrihet och åsiktsfrihet samt utfärdade hänsynslösa straff mot oliktänkande. Det är inte demokrati.”

  Som sagt: klockrent!

 5. Ole Dolyckan Says:

  Anna X:

  Inser du om att du genom ditt offentliga deltagande och att du genom att uppvisa kollektiv sympati för de civila offren i Gaza också har legitimerat terrorism och antisemitism som ett förhandlingsmedel..? Jag är ledsen, Anna – men din medverkan på Sergels Torg har givit de antidemokratiska krafterna i världen – nytt liv…

 6. tobbe Says:

  ole dolyckan!
  Även jag deltog på Sergels torg och jag vill fråga dig en sak. Har du inga betänkligheter alls med att försvara bombningar av tättbefolkat område? Du verkar frossa i det som utspelar sig.

  Vad gäller Hamas så är väl de flesta av åsikten att de är en tragisk följd av en brutal ockupation, jag har inte stött på så många som ser dem som en progresiv kraft, du förefaller hitta på det mesta du skriver. De trynen vi ser sticka fram står du och dina fränder för. Det är så man mår illa! Med hopp om en god vilja åt er alla.

 7. Ole Dolyckan Says:

  Tobbe:

  Tycker du det inte är minsta märkligt att det är närmare 30% barn bland dödsoffren i Gaza samtidigt som denna Hamasledarens stolt deklarerar att Hamas har en mänsklig sköld av barn, kvinnor och gamla mot Israels bomber…?

  http://uk.youtube.com/watch?v=Qky8rfFPJeI

  I samtliga andra krig som utspelat sig i världshistorien så ligger dödsoffren bland barn kring 10 och max 15%. Ser du inget samband, Tobbe?

  Så jag måste också säga till dig, Tobbe – att ditt naiva deltagande i demonstrationen på Sergels Torg idag har rättfärdigat att Hamas fortsätter att använda barn mot bomber som är ämnade för terrorister. Ditt deltagande kommer att öka antalet döda barn i Gaza…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: