Socialdemokraterna – Tjuvarnas parti…

Svenska kvinnor lever i genomsnitt till 82 års ålder.

Margot Wallström kommer alltså genom att ha dunkat rygg – i socialdemokratins tjänst i tio år – lyckats att ha tjuvat till sig 20,4 miljoner i pension – beräknat på ett genomsnitt!!! Det är inte dåligt jobbat av en medlemsmyglande SSU:are – eller hur..?

Pensionerna var något av det sista som s-regeringen Persson beslutade om innan de fick en fet känga i röven av svenska folket. De beslutade att säkra sina egna mångmiljonpensioner och att försvåra för efterkommande regeringar. Margot Wallström var en av de som var med och beslutade om detta!

Förutom 20,4 miljoner i pension kommer Margot Wallström genast att plocka ut 5 miljoner i avgångsvederlag!!! Som om detta inte räckte så lurar hon nu dessutom till sig bidrag på 55,000 kr/mån – bland annat för att hennes arbetslöse man bor tillsammans med henne i Bryssel!!! Detta är verkligen en vidrig historia som rullas fram! Margot Wallström kommenterar själv saken:

”Jag tycker inte det är något att kommentera. Det är väl ganska självklart att man har ett avgångsvederlag och en pension när man har jobbat tio år på ett jobb.”

Den socialdemokratiska dubbelmoralen är vidrig! Margot Wallström tycker alltså att 266,666 kr/mån är en rimlig pension för någon som jobbat 10 år som politiker!!! Hon tycker dessutom att det är en rimlig nota för skattebetalarna att betala!!! Hur skulle det låta om socialdemokraterna om det handlade om en direktör som plockade ut motsvarande summa? Sossarna skulle skita ner sig och spy galla över denna direktör!

Detta är en skandal! Detta är en socialdemokratisk skandal av fruktansvärda mått! Man äcklas över Wallströms och övriga sosse-elitens giriga överklassmentalitet! Jag äcklas över den totala mörkläggningen kring socialdemokraternas sjuka pensioner!

Detta är vad det socialdemokratiska arbetarpartiet reducerats till – en politisk bonusklubb för inbördes beundran. Jan Guillou skrev en bok om ”Tjuvarnas marknad” där direktörer svinade till sig bonusar och levde överklassliv – politikens motsvarighet till ”Tjuvarnas marknad” är det Socialdemokratiska Arbetarpartiet och deras skenheliga svinaktiga politiker. Hoppas att fler inser detta nu…

Länk 1, Länk 2, Länk 3, Länk 4, Länk 5 ,Länk 6, Länk 7, Länk 8

Annonser

Ett svar to “Socialdemokraterna – Tjuvarnas parti…”

  1. christian Says:

    Ja det är helt sjukt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: