Aftonbladets rödgröna panel tycker till…

Först har Aftonbladet mage att inte ha någon publik omröstning om debatten – sedan uppvisar de vilka deras handplockade rödgröna panel tyckte vann!

Det är en uppvisning av demokrati a la Kim Jong Ill. Vice-reportaget om Nordkorea har tydligen inspirerat de politiska murvlarna på Aftonbladet lite för mycket…

Denna panel har tidigare uppvisat tydliga tendenser till att slicka både kommunister, sossar och gröngölingar där solen inte skiner. De har – när publika omröstningarna visat att de blå vunnit debatter med 70-80% – tyckt att Mona Sahlin och hennes kommunister gjort bäst ifrån sig. Så tycker de…surprise…även idag.

Om nu får de återigen representera någon slags ”folkets domstol” fast utan att folket fått tycka till!!! Jag blir faktiskt äcklad över Aftonbladets metoder när de försöker ändra på verkligheten…

Länk 1, Länk 2, Länk 3

Annonser

2 svar to “Aftonbladets rödgröna panel tycker till…”

  1. Nix Says:

    Mycket riktigt. Det är så patetiskt att man begraver ansiktet i händerna där ett tag. Sen börjar jag fundera,.. – När de tror så hårt på det röda, vad är de rädda för? Är de inte trygga i sin egen politik?!
    Den röda politiken kan komma med sina påståenden, men deras politik och åsikter är ofta känslomässiga och vilar på en grund av värderingar. Därför upplever jag moderaterna föra en mer rationell politik. Kanske just därför Aftonbladet använder sig av så kontrollerade former?

  2. Matzi Says:

    Ja att journalister är vänster i majoritet var inget nytt och att aftonbladet tätt följt av DN har flest av dem var heller inget nytt, men det är tragiskt när det händer om och om igen…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: